V-ZUG – Het best bewaarde geheim van Zwitserland.

V-ZUG is al meer dan 100 jaar de absolute marktleider in Zwitserland op het gebied van huishoudapparatuur . Sinds 1913 ontwikkelt én produceert het bedrijf in het hart van Zwitserland innovatieve apparaten van absolute topkwaliteit voor de keuken.. De apparaten zijn er niet alleen op gericht om het dagelijkse leven van ons allen makkelijker te maken, maar ze willen ook elke dag opnieuw inspireren. Dat is wat V-ZUG belooft: ‘Swiss perfection for your home’ of: ‘De Zwitserse perfectie (voor uw) thuis.’

Het best bewaarde geheim van Zwitserland.
V-ZUG ( ‘V’ staat voor de geschiedenis als verzinkerij, ‘ZUG’ voor de trouw aan de regio Zug in Zwitserland, waar alles begon) bleef lang een goed bewaard geheim buiten de Zwitserse landsgrenzen. Maar omdat iedereen waar ook ter wereld de Zwitserse innovatiekracht, precisie en kwaliteit op prijs weet te stellen, besloot het bedrijf in 2010 om hun hoogwaardige huishoudapparaten  ook buiten de Zwitserse landgrenzen aan te bieden. Ze kozen die markten zorgvuldig, om zo te verzekeren dat de veeleisende klanten ook daar een uitmuntend assortiment premiumapparatuur aangeboden krijgen, met de gekende, uitstekende V-ZUG service. 

Geen compromissen.
Het assortiment van V-ZUG inbouwapparatuur is uitgebreid. Bakovens, combi-stoomovens, koelkasten, vaatwassers, wijnklimaatkasten, afzuigkappen, vacuüm- en warmtelades, kookplaten, Coffee Centers: alles om je keuken stijlvol, hoogwaardig én compleet uit te rusten. Ook zijn de apparaten qua design en functionaliteit perfect op elkaar afgestemd, waardoor je op het vlak van esthetiek én gebruiksvriendelijkheid geen compromissen hoeft te sluiten.

Levensgenieters en digitale freaks zijn allemaal in de ban van deze nieuwe generatie keukenapparaten die de gebruikerservaring een nieuwe dimensie geeft.

 

Maak een afspraak

Wij zijn bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Heb je een vraag? Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen.