Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt. Hieronder hebben we een aantal vragen beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel of mail ons even!

Maken jullie keukens op maat?

De keukens van Karin Salentijn zijn op maat gemaakt.  Zo bepalen bv.we samen met jou de ideale hoogte van de oven in een kastenwand en vandaaruit maken we alle andere fronten op maat zodat het een fraai geheel wordt. Zo kunnen we talloze variaties maken in hoogte, breedte en diepte van de kasten en krijg je de keuken die bij jou past.

Kan ik een keuken kopen bij JKKS als de oplever datum van de woning nog niet bekend is?

Zodra je de keuken hebt gekocht  reserveren wij deze voor jou bij de fabrikant. We zetten de keuken dan op “afroep” . Dit komt regelmatig voor bij nieuwbouw waarbij het nog onzeker is wanneer de woning klaar zal zijn en de keuken geplaatst kan worden. Vaak moet je al wel lang van te voren het leidingwerk doorgeven en dat is de reden dat deze werkwijze regelmatig wordt toegepast. Zolang de keuken nog niet definitief is besteld door JKKS kan je nog aanpassingen doen.

Hoe weet ik waar alle leidingen moeten komen?

Nadat we van jou de opdracht hebben gekregen voor de nieuwe keuken maken we een leidingschema waarop precies is aangeven waar alle water- gas- en elektra leidingen moeten komen zodat de installateur precies weet wat hij moet doen en het kan voorbereiden.

Meten jullie vooraf ook de keuken in?

Vanzelfsprekend!  Het is van groot belang te weten of de maten op basis waarvan we samen de keuken hebben bedacht ook werkelijk zo zijn. Indien mogelijk zullen we dus vooraf gaan inmeten en passen dan, indien nodig en in overleg met jou, de keuken aan alvorens definitief te gaan bestellen.

Kunnen jullie de oude keuken ook weghalen?

We kunnen in principe het hele traject op ons nemen van het afbreken van de oude keuken , het verleggen van leidingen (gas, water, elektra) en het plaatsen van de nieuwe keuken. Dit wordt vooraf bij aankoop van de keuken in het montage bedrag opgenomen zodat je weet waar je aan toe bent.

Sluit JKKS mijn apparaten ook aan?

Ja, als je een keuken bij JKKS hebt gekocht worden alle apparaten aangesloten door onze gekwalificeerde  monteurs en is de keuken direct na montage gebruiksklaar zodat je gelijk kunt koken en genieten.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden bij aankoop van een keuken van JKKS?

JKKS  is aangesloten bij de brancheorganisatie InRetail en werkt volgens de gedeponeerde CBW voorwaarden www.cbw-erkend.nl/keurmerk. Bij aankoop van de keuken vragen wij je een aanbetaling te doen van 15% van de koopsom (inclusief BTW en montage). Voor aflevering van de keuken  ontvang je een tweede factuur
(80%) en de laatste 5% factureren we zodra de keuken is gemonteerd en gebruiksklaar is.

Waar kan ik terecht met vragen en service?

JKKS is bereikbaar voor vragen en/of het melden van service aan de keuken op:

T: 026-7820106
of per mail : jouwkeuken@jkks.nl

Voor het melden van storingen aan apparatuur adviseren wij rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant. Deze zijn er volledig op ingesteld om je snel en adequaat verder te helpen. De gegevens vindt je in de gebruiksaanwijzingen en/of het type plaatje in het apparaat. Indien gewenst helpen we je daarbij!

Zit er garantie op mijn nieuwe keuken van JKKS?

Onze meubelleverancier geeft fabrieksgarantie van 5 jaar op de meubelelementen en de apparaten leveranciers hanteren vaak, naast de standaard 2 jaar Europese garantie , een aanvullende garantie termijn van meerdere jaren onder bepaalde voorwaarden. Je moet dan bv. 4 of 5 apparaten van hetzelfde merk kopen om hiervoor in aanmerking te komen.

Kan ik mijn bestaande keuken uitbreiden?

Dat kan zeker maar is afhankelijk van beschikbare kleuren en maatvoering. Niet alle keukenmodellen hebben gelijke maten en door de jaren heen is er het nodige veranderd. Bij het merk LEICHT zijn veel maten gelijk gebleven en daar zal het zeker kunnen. Vervanging van apparatuur en werkbladen is in de meeste gevallen mogelijk omdat hier al jaren standaard maten gelden.

Is het mogelijk om nieuwe fronten/deuren te bestellen?

Zijn de keukenkasten nog prima maar wil je een andere kleur of decor in je keuken ?

Omdat  keukenkasten zelf vaak na vele jaren nog goed zijn is het  logisch dat je eens gaat kijken of je misschien alleen nieuwe deuren kunt bestellen. Bij JKKS  is het niet alleen mogelijk om standaard maten te bestellen, maar kun je ook terecht voor keukendeuren met aangepaste maten in vele kleuren en uitvoeringen en materialen.