Bij BORA worden innovatieve ideeën ontwikkeld, die het leven rijker en aangenamer maken.

BORA gelooft dat de afzuigkap definitief uit de keuken verdwijnt. Bij JKKS ondersteunen we die visie van harte. Want zeg nou zelf: Wat is er mooier dan een kookplaat met geïntegreerde afzuiging? Je afzuigkap verdwijnt uit het zicht en ontsiert niet langer het plafond van Jouw Keuken. JKKS heeft drie kookplaten van BORA in het assortiment.

Bora Pure
Nieuw bij BORA is de PURE (opvolger van de BASIC), dé revolutie in de moderne keuken: kookveld en afzuiging van kookdampen in één compacte eenheid. De complete set voor gebruik – met recirculatie – is in enkele minuten ingebouwd en klaar voor gebruik. De luchtafvoer-variant hoeft alleen met overeenkomstige kanalen en een muurrooster te worden verbonden. Ben je op zoek  naar een oplossing die even esthetisch als supereffectief is ? Dan is de BORA PURE een onweerstaanbare oplossing voor Jouw Keuken.

Bora Classic 2.0
Deze BORA-kookplaat is opgebouwd uit verschillende modules en bied je ongekende planningsvrijheid in de keuken. De BORA Classic 2.0 is  uitgerust met een slimme touch-bediening in het midden – voor de afzuiging én voor de kookplaat. Daardoor heb je maximale ruimte  om te koken. Deze geweldige innovatie zorgt voor een nieuwe definitie van ergonomie en effectiviteit bij het koken. Hoe eenvoudig en doordacht alle componenten van de BORA Classic 2.0. bij elkaar passen, zie je op bijgevoegde afbeeldingen en natuurlijk in de showroom van JKKS keukens. Jouw nieuwe BORA-kookplaat is binnen handbereik!

Bora Professional 3.0

  • Intuïtieve bedieningsknop
  • Automatische afsluitklep
  • Topdesign
  • Extra groot kookoppervlak 4 24
  • Modulair systeem
  • Automatische regeling van de afzuiging

 

Maak een afspraak

Wij zijn bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Heb je een vraag? Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen.