Bij NEFF houden ze van koken omdat ze zelf zulke gepassioneerde koks zijn.

NEFF ontwerpt en ontwikkelt apparaten die koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker maken. Sinds 1877 is het de missie van NEFF om oplossingen te bedenken die naadloos aansluiten bij de wensen van enthousiaste koks.

JKKS is officieel partner van NEFF inbouwapparatuur en levert alle NEFF apparaten. Ovens, stoomovens, combimagnetrons, vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, kookveldafzuiging, koelkasten, vriezers, koffiemachines en wijnklimaatkasten. Je vindt het allemaal bij JKKS.

Ideale oplossingen
De volledig inschuifbare ovendeur, het speciale heteluchtsysteem van NEFF en de afneembare, magnetische bedieningsknop voor je kookplaat zijn ideale oplossingen voor iedereen die samen met familie en vrienden wil koken. Bij NEFF is men altijd op zoek naar nieuwe ideeën die koken, bakken, afwassen en koelen eenvoudiger maken. Zo zorgen ze ervoor dat fijnproevers en kookliefhebbers nog meer tijd in de keuken willen doorbrengen. Koken met liefde vormt de kern van het bedrijf. Al 140 jaar.

NEFF selecteert zelf haar verkooppunten en zoekt vooral vakmensen, die net als zij, begrijpen wat de echte kookliefhebber nodig heeft in de keuken. Daarnaast vindt NEFF het belangrijk dat de leveranciers de apparaten kennen en er goed advies over kunnen geven. Zowel over de apparaten zelf, als over de ideale positie van deze apparaten in Jouw Keuken.

Maak een afspraak

Wij zijn bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Heb je een vraag? Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen.