Een buitengewone levensstijl vraagt om een buitengewone keuken. 

JKKS keukens is dealer van Siemens inbouwapparatuur en officieel StudioLine partner.

StudioLine van Siemens wordt gekenmerkt door buitengewone functies, die alleen beschikbaar zijn in deze exclusieve serie. De moderne, hoogwaardige inbouwapparaten beschikken over innovatieve technologie en herkenbaar design. De apparaten maken indruk met maximale prestaties en gebruiksgemak. “Alledaagse handelingen zo eenvoudig mogelijk maken en daardoor buitengewone momenten creëren”, dat is de claim van studioLine. En dankzij de innovatieve technologie in hun ingebouwde, intelligente apparaten, kan Siemens deze claim waarmaken. Ontdek bij JKKS hoe de huishoudelijke apparaten van Siemens je helpen om meer tijd te besparen dan ooit tevoren.

Nieuw: Ontdek het blacksteel design
Het overtuigende ‘blackSteel ‘ design  in het studioLine assortiment is een absolute blikvanger. De apparaten maken het verschil door hun elegante- en minimalistische uiterlijk. De nieuwe donkere voorkant, de grote roestvrijstalen knop en de deepBlack glazen deur zijn dé eye-catchers van dit design. Met de blackSteel serie wordt Jouw Keuken een toonbeeld van pure elegantie en exclusiviteit.

Professioneel koken was nog nooit zo eenvoudig. De nieuwe sous-vide functie in de stoomoven van Siemens brengt professioneel koken bij jou thuis. Met 100 % stoom, worden vacuümverpakte ingrediënten verwarmd bij een lage temperatuur. Deze unieke kookmethode behoudt de vitaminen en het aroma.

 

De TFT-Touchdisplay Plus oven maakt koken simpel
Geniet van TFT-Touchdisplay Plus. De gebruiksvriendelijke menustructuur en duidelijke touch-navigatie maken het bedienen van je bakoven kinderspel. Laat de iQ700 oven je door het uitgebreide menu leiden en stel het af op jouw kookgewoontes en eetgewoontes.  Het duidelijke TFT-scherm zorgt voor intuïtieve bediening.

JKKS is officieel partner van Siemens StudioLine inbouwapparatuur. Wij leveren alle StudioLine apparaten zoals ovens, stoomovens, combimagnetrons, vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, kookveldafzuiging, koelkasten, vriezers, koffiemachines en wijnklimaatkasten.

 

Maak een afspraak

Wij zijn bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Heb je een vraag? Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen.