Luxueuze keukenapparaten van Gaggenau laten de ruimte optimaal werken.

Moderne keukens op maat vragen om inbouwapparaten die samenwerken. Roestvrijstalen koelkasten die perfect passen bij grote wijnklimaatkasten. Ovens die aansluiten op ingebouwde koffiemachines, kookplaten die naadloos overgaan in Teppanyaki.

Bij JKKS zijn we fan van Gaggenau. De apparatuur geeft onze keukens een luxe uitstraling. We leveren kookplaten, wijnklimaatkasten en combisteamers van Gaggenau. Maar natuurlijk kun je Gaggenau ook uitstekend combineren met de andere merken die we bij JKKS leveren.

Gaggenau kookplaten
Gaggenau heeft een fraaie serie kookplaten in de Vario 400 reeks waarmee je zelf bepaalt of je gas, inductie, wok of Teppanyaki met elkaar combineert. Daarnaast biedt Gaggenau kookplaten in combinatie met een downdraft (werkbladafzuiging) of met de afzuiging geïntegreerd in het kookveld.

Gaggenau wijnklimaatkasten
Hoe mooi is het om je wijnen te bewaren in een prachtige wijnklimaatkast van Gaggenau? Schitterend design met het hoogste afwerkingsniveau, gecombineerd met slimme techniek. Gaggenau bied je een groot assortiment voor koelen- en vriezen, Side by Side kasten en alles kan perfect op maat worden ingebouwd. Wil je de bestaande apparaten van Gaggenau vervangen? Vraag ons om een advies.

Gaggenau combisteamer
Wil jij ook wat de professionele kok zelf in huis heeft? Stomen, smoren, bakken, koken, grillen, gratineren, regenereren of sous-vide bereiden, alles is mogelijk met dit prachtige apparaat. De Gaggenau stoomovens kunnen worden voorzien van een vaste wateraansluiting met filter. Door de combisteamer van Gaggenau te gebruik heb je minder pitten op je kookplaat nodig. De maten van apparaten zijn al jaren universeel dus je kunt ook makkelijk je oude apparaat vervangen in de keuken. Kom langs in onze showroom en we vertellen je er alles over!

Maak een afspraak

Wij zijn bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Heb je een vraag? Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen.