al meer dan 90 jaar ervaring in onderscheidende keukens tegen een verrassende prijs-kwaliteit verhouding.

LEICHT is steeds in beweging.  Met design- en functiegerichte productinnovaties is LEICHT een populair merk op Europese beurzen . Bijvoorbeeld de LEICHT Messe Löhne en Eurocucina in Milaan.

Met een LEICHT keuken kunnen keukenliefhebbers hun ideale keuken realiseren. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Een LEICHT keuken is het middelpunt van het huiselijk leven. Je brengt er veel tijd door met je gezin en je gasten voelen zich er thuis.  Met de innovatie bouwstenen en flexibele modules van LEICHT ontwerpen wij Jouw Keuken helemaal volgens jouw persoonlijke wensen en ideeën.

JKKS is met 20 jaar ervaring dé LEICHT-specialist van Gelderland. Wij zijn gevestigd in Heteren langs de A50, tussen Arnhem en Nijmegen. Alle JKKS-keuken zijn op maat gemaakt en onderscheiden zich door details en uitstraling. We combineren verschillende stijlen, fronten en kleuren met elkaar. Eilandkeukens vormen een prachtige combinatie met een hoge kastenwand voor je apparaten. Een U- opstelling of een hoekkeuken? Ook dat vormt voor ons geen probleem. Of het nu een greeploze, houten, industriële of zwarte keuken betreft, bij JKKS ben je aan het juiste adres. Wij maken Jouw Keuken bijzonder.

Ons huismerk LEICHT, loopt voorop met nieuwe designs, kleuren en materialen. Het is veelzijdig en flexibel en uitermate geschikt voor maatwerk. Daarmee kunnen we Jouw Keuken een unieke, verrassende en persoonlijke “touch” geven.

Maak een afspraak

Wij zijn bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Heb je een vraag? Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen.