Dit weekend hebben wij onze nieuwe keuken in alle rust kunnen bewonderen. Het was toch wel even spannend hoe de keuken zou staan (en hoe zag de keuken er ook alweer precies uit??). Geen zorgen, het is een prachtige keuken. Maar dat niet alleen, ook de jongens die de keuken hebben bezorgd deden dat met veel zorgvuldigheid en waren heel correct in de omgang. Prima jongens. En dan Tjeerd, een zeer deskundige vakman en leuke ‘jongen’. Tjeerd was bereid om ook nog wat aanpassingen te doen, omdat ik de keuken ’te vol’ vond. Tjeerd dacht mee en zijn er een paar kleine wijzingen doorgevoerd, want zo zei Tjeerd: de klant is koning. Nou ik ben de koning te rijk. Ook over jullie aanpak en creativiteit waren wij te spreken, maar dat is bekend. De komende tijd zullen wij heel wat bezoekers in ons nieuwe huis ontvangen en als er complimenten over de keuken komen, dan zal ik ze jullie adres geven. Nu eerst even leren hoe ik moet koken (ik ben gas gewend) en dan zullen wij lang plezier hebben van de keuken. Mooi dat wij per toeval in jullie zaak kwamen.

Ida en Hans

Afgelopen jaar hebben wij ons huis grondig verbouwd en daar hoorde een nieuwe keuken bij. Verhalen over de aanschaf van een nieuwe keuken lenen zich regelmatig goed voor een stukje drama. Dat hoopte wij anders te doen. Na ons eerste bezoek aan JKKS voelde het meteen goed. Onze wensen werden gehoord en begrepen en ons budget serieus genomen. Karin en Erik bleken zeer betrokken, flexibel en creatief. Ook de samenwerking met onze aannemer is afgestemd. Nu genieten wij al een paar maanden zonder drama van onze droomkeuken.

Ik zou JKKS aan iedereen willen aanbevelen! Karin is een warm mens met gevoel voor stijl, detail en luistert goed naar wat de klant wil maar komt ook met verrassende andere dingen waar je zelf misschien niet direct aan denkt. Wil je geen standaard, dan ben je meer dan op de goede plek bij JKKS! Dus bij Karin!

Mevrouw Overweg

Karin denkt mee, is flexibel en geeft goed advies, heeft originele ideeen en geeft in 3D-ontwerpen weer zodat je er een goed beeld van hebt. Ook begeleiding tijdens de bouw is prima. De keukens van Leicht zijn prachtig en van zeer goede kwaliteit: niet de goedkoopste maar het maakt allemaal een zeer degelijke en duurzame indruk waardoor het, zeker op termijn, een goede investering is. Wij hebben gekozen voor apparatuur van Siemens, met o.a. inductiekookplaat met inductionAir afzuiging (geen afzuigkap of leidingen nodig, werk perfect) en zelfreinigende ovens (werkt echt fantastich). Ik kan zonder overdrijving zeggen: wij zijn zeer tevreden. 

Familie Wunderink

Bijzonder vakkundig en klantgericht. In staat om goed te luisteren naar de wensen van. deklant. Probeert niet om je appartuur ”aan te smeren”. Denkt mee binnen het budget van de klant en geeft bijzonder veel persoonlijke aandacht. Uitstekende service, ook na plaatsing van de keuken.

Mevrouw Middelhoff

Alles helemaal top nu. Dank jullie wel. Sowieso zeer blij en tevreden met de keuken. Ook zeer tevreden over jullie dienstverlening vanaf het eerste bezoek tot en met de laatste werkzaamheden vandaag. Ook complimenten aan jullie allen: zeer prettig en zeer aangenaam. 

– Pascal uit Nijmegen

Mijn man en ik zijn vriendelijk ontvangen door eigenaresse Karin. Er werd ruim de tijd voor ons genomen om naar onze wensen en ideeën te luisteren. Wij kregen een duidelijke uitleg en een zeer goed advies over wat er wel of niet mogelijk was en ook over de nieuwe producten die nu op de markt zijn. Hier kwam ook de jarenlange expertise van Karin in de keukenwereld naar voren. Ook het kwaliteitsverschil met de keukens die wij in andere zaken hadden gezien bleek duidelijk. Wij gingen met een goed gevoel naar huis na het gesprek. De keuken is na enkele maanden geplaatst door een vakman, geheel compleet, inclusief apparatuur, wat een unicum is tegenwoordig. 

Ik zou JKKS zeker aanbevelen gezien het juiste advies, de expertise, de correcte levering en plaatsing van de keuken en het aangename contact.

– Famile Spijker